Sistina Oftalmologija Svjetlost Klinika
Sistina Oftalmologija

Дијагностички центар во Битола

Како дел од нашата развојна стратегија, отворивме дијагностички центар во Битола, за да бидеме поблиску до граѓаните на Битола, Ресен, Прилеп, и околните градови.

Дијагностичкиот центар е опремен со модерна оперма во кој се вршат сите дијагностички услуги врзани со очната проблематика.

Се наоѓаме на ул. Никола Тесла бр. 158, Битола веднаш до автобуската станица.

Нашите телефонски линии се отворени секој ден, за закажување на термини и добивање на информации за нашите услуги: +389 47 226 900; +389 70 355 900.

Контактна електронска адреса: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Работното време на овој центар е:

Пон.Вто.Чет.Пет: 08:00 - 16:00

Среда: 13:00 - 20:00

Прва сабота од месец: 10:00 -14:00

Ве очекуваме!