Sistina Oftalmologija Svjetlost Klinika
Sistina Oftalmologija
 • Festuam 20 vite kujdes

  të suksesshëm për sytë

  në klinikën „Svjetlost“!

  Më shumë info

 • 300 mysafirë në simpoziumin

  II rajonal „Novitetet

  në oftalmologji“ organizuar 

  nga „Oftalmologjisë Sistina“

  dhe „Svjetllost“

  Më shumë info

 • Korigjimi laserik i dioptrisë

  Më shumë info

 • Zgjidhni problemin e kataraktit

  me thjerrëza multifokale

  Më shumë info

 • Operacioni i pjesës së

  pasme të syrit - Vitrektomia

  Më shumë info

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Shërbimet e veçanta

Shërbimet tjera

Diptria paraqet një papërsosshmëri optike të syrit, gjegjësisht pamundësinë e Shumë
Përderisa tregohet se për shkak të lartësisë së dioptrisë, trashësia Shumë
Glaukoma është sëmundje e nervit të syrit që lind si Shumë
ÇRREGULLIMET MË TË SHPESHTA TË SYVE NË MOSHËN FËMINORE GABIME Shumë
1. KIRURGJI FUNKSIONALE DHE ESTETIKE E KAPAKËVE TË SYRIT - KORRIGJIM Shumë
Në thelb, çdo turbullim i kornesë është i pashërueshëm nëpërmjet Shumë
Shumë sëmundje të syve në fillim nuk tregojnë asnjë shenjë Shumë
Keratokonus Keratokonus është sëmundje progresive e kornesë që manifesohet me Shumë
 • 1

Pacientët tanë

 • „Me 2 gusht derisa isha në shtëpi, dola në ballkon dhe papritmas filluan të më Shumë
  Çushkar Kostanda, pensioniste, 69 vjeçare, Shkup Katarakta
 • „Aq mirë ndjehem pa syze, sikur asnjëherë nuk i kam mbajtur!"Eh, çfarë brenga kam pasur Shumë
  Anita Pandilovska, studente, Shkup Korigjimë laserike të dioptrisë
 • „Një vit pas korrigjimit me laser, mund të them se të gjithë duhet të besojnë Shumë
  Slavço Maksimovski, 1988, Shkup Korigjimë laserike të dioptrisë
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
Toggle Bar

Risi

 • Partneriteti strategjik me klinikën universitare “Svjetlost” - Zagreb

 • 1

Mjeku ju këshillon

 • Cilat metoda janë në dispozicion? >

  Zgjedhja e metodës sot ekskluzivisht varet nga karakteristikat e syrit, lartësia e dioptrisë si dhe mënyra e jetës së pacientit. Metodat e preferuara, duke pasur parasysh dioptrinë, janë si vijon: Dioptria -10 deri +5 – LASIK Shumë
 • A ndikon shtatzënia në rikthimin e dioptrisë? >

  Operacioni i syve me laser dhe shtatzënia nuk kanë asnjë lidhje të ndërsjellë, ndërsa operacioni kryhet edhe te vajzat që nuk kanë lindur. Shumë e vogël është mundësia se nën ndikimin e ndryshimeve hormonale gjatë Shumë
 • A jam kandidat për operacion? >

  Që të përcaktojmë a jeni kandidat për operacion nevojitet kontroll laserik. Ai është kontroll i detajuar me të cilin fitojmë mbikëqyrje të plotë në gjendjen e syrit tuaj dhe që zgjat një orë deri në Shumë
 • Sa kohë duhet të pritet? >

  Kontrolli mund të kryhet në afat prej një jave nga thirrja juaj. Motra jonë do ju mundësojë terminin e parë të lirë në kohën që juve ju konvenon. Shumica e mjekëve punojnë me kontrollime me Shumë
 • 1